Kessie na meti mnogih ekipa, ali Roma jedina poslala ponudu

Od ljeta na Olimpicu?

Kessie na meti mnogih ekipa, ali Roma jedina poslala ponudu

E. Čaušević

Atalanta je ove sezone najveće iznenađenje u Seriji A, a sigurno je da će klub na kraju sezone zaraditi dosta od prodaje najboljih igrača.

U dosadašnjem dijelu sezone nekoliko igrača je svojim sjajnim igrama skrenulo pažnju mnogih klubova, a prvi na toj listi je vezni igrač Franck Kessie. Ovaj fudbaler je "eksplodirao" ove sezone, te se već špekuliše da će na ljeto sigurno napustiti Atalantu.

Interes za igrača Atalante već je pokazao Chelsea, ali se kasnije u borbu uključila Roma koja je poslala ponudu za ovog fudbalera. To je potvrdio i direktor ovog kluba Luca Percassi.

"Roma je veoma zainteresovana za Kessieja. Poslali su jednu ponudu prije nekoliko sedmica, ali je ona odbijena. Ipak, neće tek tako odustati jer smo još uvijek u kontaktu s njima. Za nas je satisfakcija što su naši igrači na meti najvećih klubova u Italiji. Međutim, tek na ljeto ćemo odlučiti da li ćemo ih prodati", rekao je Percassi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi