Kessie pao na liječničkom jer je lagao za godine?!

Ima 26 godina?

Kessie pao na liječničkom jer je lagao za godine?!

Edmir Škorić

Franck Kessie jučer je trebao da potpiše za Milan, ali pao je na liječničkim pregledima.

Liječnički pregled  nije prošao ne zato što je imao zdravstvenih problema, nego zato što - pazite sad - sumnjaju da je stariji pet godina nego što piše u papirima!?

Ranije su se Marokanci na omladinskom prvenstvu Afrike žalili kako je Kessie pet godina stariji od onoga što piše u njegovom pasošu, a portali u Africi smatraju da Milan sumnja i da se želi razjasniti koliko Kessie u stvari ima godina.

Zvanično je rođen 9. decembra 1996. godine, a Marokanci tvrde da je 1991. godine rođen i da sadai ima 26 godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kessie je prošle sezone igrao za Atalantu, a nakon sjajne sezone u Bergamu došao je na prag prelaska u Milan i sada je sve stalo, a hoće li se završiti ovaj slučaj na Kessijevu želju tako što će ga Rossoneri potpisati i sve zaboraviti, ostaje da vidimo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi