Bile su dovoljne dvije minute: Guardiola rizičnim potezom nadmudrio Simeonea

Manchester City vodi

Bile su dovoljne dvije minute: Guardiola rizičnim potezom nadmudrio Simeonea

A. Čaušević

Manchester Ctiy je poveo protiv Atletico Madrida u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. 

Sredinom drugog poluvremena Pep Guardiola je napravio torstruku izmjenu te na taj način napravio pometnju u odbrani Jorgandžija.

U 68. minuti izašli su Sterling, Gundogan i Mahrez, a ušli su Jesus, Grealish i Foden. Građani su poveli dvije minute nakon toga.

Sve je lijepo uradio Foden koji je upsolio De Bruynea, a Belgijanac nije imao problema da matira Oblaka. Gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimlijvo je u 60. minuti i Simeone napravio trostruku izmjenu, ali taj potez nije bio ni blizu učinkovit kao onaj Guardiole.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
ATM najodvratnija i najdosadnija ekipa na planeti..!!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi