PSG Neymara nudio Manchesteru, odgovor s Old Trafforda ih je iznenadio

Žele se riješiti Brazilca

PSG Neymara nudio Manchesteru, odgovor s Old Trafforda ih je iznenadio

E. Škorić

Neymarova želja je da ovog ljeta napusti PSG i čini se da će to i uraditi, ali nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Sedmicama Neymar pokušava da napusti PSG i prema većini špekulacija njegov novi - stari klub je Barcelona, ali sada se pojavljuju raznorazne informacije.

Parižani su navodno Neymara ponudili i Manchester Unitedu, uostalom kao i nekim drugim velikim klubovima, no nisu dobili pozitivan odgovor sa Old Trafforda. United je odbio da dovede Neymara, prije svega zbog velikih zahtjeva koje imaju i klub i sam igrač.

Prije nego što Liga 1 započne ovog vikenda, PSG želi da se situacija riješi. Pitanja između uprave i Neymara ne mogu se popraviti i sada je jedino ostalo da se vidi gdje će prvak Francuske poslati Brazilca.

Razgovarali su s Unitedom o slanju Neymara na posudbu, a Real Madrid se također raspitivao o napadaču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neymara ipak zanima samo Barcelona, ali PSG ne uspijeva da pronađe zajednički jezik s Kataloncima i malo kao da oklijevaju da ga prodaju za 180 miliona eura, pa su razmišljali i o mogućoj posudbi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Ma ovog isaranog glumca mogu samo kreteni kupiti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti