Keylor Navas bi mogao promijeniti tim?
Keylor Navas je dres Reala obukao nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine i svojim odbranama je pokazao o kakvom se golmanu radi (Foto: EPA)

Traži ga još jedan velikan

Keylor Navas bi mogao promijeniti tim?

Midhat Šljivak

Keylor Navas navodno bi mogao dobiti veoma primamljivu ponudu za nastavak karijere.

Dolaskom Thibauta Courtoisa u Real Madrid, fantastični Kostarikanac je dobio žestoku konkurenciju, ali nekako uspijeva da se izbori za svoje mjesto.

Međutim, pred njim je navodno zanimljiva ponuda. Kako navodi Calciomercato. torinski Juventus razmišlja o angažovanju sjajnog golmana i pokušaće da ga dovede u svoje redove.

Ako se to na kraju desi, izvjesno je da bi Mattia Perin mogao na posudbu, dok bi se Navas borio za jedinicu sa Wojciechom Szczesynjem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navas je ove sezone nastupio sedam puta za madridski klub, ali svega su dva nastupa od prve minute bila u prvenstvu Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi