Keylor Navas platio 220 hiljada dolara samo da pobjegne iz Pariza

Vratio se kući

Keylor Navas platio 220 hiljada dolara samo da pobjegne iz Pariza

E. Škorić

Nakon Neymara, Thiaga Silva i Edinsona Cavanija, koji su napustili Pariz zbog koronavirusa i vratili se u svoju domovinu, isto je uradio i Keylor Navas.

Bivši golman Real Madrida shvatio je da situacija u Parizu izmiče kontroli i da bi bilo pametnije da se vrati u Kostariku, pa je učinio sve da napusti Evropu.

ESPN javlja kako je 33-godišnjak privatnim avionom 27. marta napustio Pariz i odletio u Kostariku, a svega je koštalo oko 220.000 dolara.

Navas jće, u skladu s pravilima, morati da ostane 14 dana u izolaciji, a isto će ga dočekati kada se bude vratio u Francusku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Do tada će Navas odmarati u Kostarici sa porodicom i u nešto sigurnijem okruženju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi