Khedira dobio zanimljive ponude
Foto: EPA

MLS timovi se otimaju za veznjaka

Khedira dobio zanimljive ponude

Midhat Šljivak

Veznjak Juventusa Sami Khedira dobio je tri zanimljive ponude za nastavak karijere.

Iako u redovima Stare dame igra izuzetno dobro, Khedira bi na ljeto mogao promijeniti i klub, ali i kontinent.

Njemački fudbaler ima tri ponude iz američke MLS lige, a u svojim redovima ga žele vidjeti  LA Galaxy, New York City i New York Red Bulls,

Khediru ugovor s Juventusom veže do 2019. godine, ali izvori u Italiji, koji su bliski klubu iz Torina, tvrde da će se konačna odluka o 29-godišnjem fudbaleru donijeti na ljeto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sjajni veznjak je u redove Bianconera stigao 2015. godine i to nakon što je pet godina nosio dres Real Madrida, a u karijeri je igrao još za Stuttgart.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi