Kicker potvrdio: Vrančić u bundesligašu Darmstadtu!

Budući bh. reprezentativac

Kicker potvrdio: Vrančić u bundesligašu Darmstadtu!

Ono o čemu je naš portal jutros pisao večeras dobija i potvrdu u Njemačkoj. Naime, ugledni Kicker objavio je informaciju da će bh. internacionalac Mario Vrančić svoju karijeru nastaviti u novom bundesligašu Darmstadtu. 

Iako ugovor još uvijek nije potpisan, rukovodstvo Paderborna prihvatilo je ponudu Darmstadta tešku oko milion eura i do kraja sutrašnjeg dana Vrančić će staviti svoj potpis na dvogodišnji ugovor s klubom iz pokrajine Hessen.

"Vrančić nas je obavijestio da odlazi i priključuje se Darmstadtu, koji će naredne sezone igrati u elitnom rangu", potvrdio je za Kicker sportski direktor Paderborna, Michael Born. 

Budući bh. reprezentativac na stolu je još imao ponudu drugoligaša Kaiserslauterna, ali je na kraju presudila želja za igranjem u Bundesligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti