Kicker uvrstio Ibiševića u idealni tim 27. kola Bundeslige
Foto: EPA

Nakon sjajne partije

Kicker uvrstio Ibiševića u idealni tim 27. kola Bundeslige

Vedad Ibišević, očekivano, našao se u najboljoj postavi 27. kola Bundeslige.

Proslavljeni bh. napadač pokazao je da mu godine ne mogu ništa. Nakon što je zabio gol Hoffenheimu, protekle sedmice Ibišević je briljirao i u gradskom derbiju protiv Union Berlina gdje je, uz gol, ubilježio i dvije asistencije.

Sjajna partija na kraju je Ibiševiću donijela mjesto u najboljoj postavi 27. kola koju je birao tamošnji ugledni magazin Kicker.

Osim Ibiševića, u najboljih 11 još su izabrani: Werner, Havertz, Muller, Kampl , Sabitzer. Plattenhardt, Bender, Boyata, Laimer i Pavlenka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mediji u Njemačkoj prije nekoliko dana su objavili da bi Ibišević, unatoč tome što je u poznim igračkim godinama, mogao dobiti novi ugovor. Sadašnji mu važi do kraja aktuelne sezone.

Top Komentari

GigantMostarski
Gigant Bosanskohercegovacki
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi