Zvijezda najbogatijeg kluba svijeta u žustroj raspravi sa svojim navijačem - Jasno je ko je u pravu!

Trippier nije imao strpljenja i odlučio je da odgovori

Zvijezda najbogatijeg kluba svijeta u žustroj raspravi sa svojim navijačem - Jasno je ko je u pravu!

Eldar Ganibegović

Newcastle United doživio je danas novi poraz u Premier ligi Engleske. Utakmicu je obilježila i rasprava zvijezde Svraka, Kierana Trippiera, i to s vlastitim navijačem.

U okviru 12. kola engleske Premier lige Newcastle je danas upisao poraz na gostovanju kod Bournemoutha. Krajnji rezultat utakmice glasio je 2:0 za Trešnjice.

Vodstvo domaćem timu donio je Solanke u 60. minuti, a isti igrač je 13 minuta kasnije postavio i konačan rezultat utakmice. S obzirom na to koliko je šansi domaći tim imao, Svrake mogu biti i zadovoljne sa "samo 2:0".

Drugi je ovo vezani poraz Newcastlea nakon poraza od Borussije u Ligi prvaka. Navijači su nezadovoljni, a jedan je danas imao raspravu s Kieranom Trippierom.

Zvijezda Newcastlea nije mogla da trpi kritike i uvrede s tribina, te je odlučila verbalno se obračunati s navijačem svog tima.

"Koliko povrijeđenih imamo?", između ostalog je pitao Tripier ljutitog navijača, prije no što su fubdalera ljudi iz obezbijeđenja udaljili s lica mjesta.

Oglasi

Zaista je Tripier i u pravu. Zbog povreda je deset igrača propustilo današnji meč, a to su Wilson, Anderson, Barnes, Botman, Burn, Isak, Manquillo, MUrphy, Targett i Wilson.

Zbog akumuliranih žutih kartona u rosteru nije bilo Guimaraesa, dok je zbog klađenja suspendovan Tonali.

Arsenal i Manchester United upisali pobjede

Danas su igrane još četiri utakmice u Premier ligi. Pobjede su upisali Wolverhamtpon, Arsenal, Manchester United i Everton.

Wolvesi su u uvodnoj utakmici nakon preokreta savladali Tottenham (2:1), da bi od 16 sati Arsenal s 3:1 bio bolji od Burnleyja, Manchester United je s 1:0 slomio otpor Lutona, dok je Everton s 2:3 slavio kod Crystal Palacea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi