Najhladniji penal viđen u Premier ligi: Izvođač hladan kao špricer, golman na koljenima prati loptu

Palace izjednačio protiv Evertona

Najhladniji penal viđen u Premier ligi: Izvođač hladan kao špricer, golman na koljenima prati loptu

Eldar Ganibegović

Sjajan početak utakmice Crystal Palacea i Evertona. Uz to, vidjeli smo sigurno najhladnije izveden penal ove sezone u Premier ligi.

U okviru 12. kola engleske Premier lige sastaju se Crystal Palace i Everton. Meč na Selhurst Parku počeo je u 16 sati, a već smo vidjeli dva pogotka.

Evertona je stigao do prednosti već u prvoj minuti utakmice. Harrison je asistirao, a za 0:1 je pogodio Mykolenko.

Samo četiri minute kasnije domaći tim stiže do poravnanja. Gol su postigli s bijele tačke.

Eze je izborio penal, a onda nije bio sujevjeran. Iako je nad njim napravljen penal, odlučio je da ga izvede i nije pogriješio.

Polako je išao do lopte, činilo se kao da oklijeva i da je nesiguran, no na kraju je postigao sjajan gol.

Oglasi

Uhvatio je golmana Pickforda na pogrešnoj nozi, loptu poslao u stranu, a reprezentativac Engleske ju je na koljenima samo pogledom ispratio.

Nakon toga Eze je imao i hladnu proslavu gola. Samo je prema tribiama pokazao znak plus mimikom.

Gol Ezea kojim je Palace stigao do izjednačenja pogledajte klikom OVDJE. Bio je ovo drugi gol Ezea u sezoni, a ima i jednu asistenciju. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal i Manchester United bez golova

U istom terminu počele su i utakmice Manchester United - Luton i Arsenal - Burnley. Ni na Old Traffordu ni na Emiratesu golova još nema.

Ranije danas nakon preokreta Wolvesi su s 2:1 na domaćem terenu savladali Tottenham. Od 18:30 na rasporedu je utakmice Bournemouth - Newcastle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi