4

Komentari (4)

Harisss
Ides ti, covjece, kakva titula. Voda je usla u usi a Zrinjski ce se sad okuraziti. Vidjecete vi belaja do kraja. Zeljo je preklani prokockao cetiri boda tri kola do kraja a sve pocelo sa 1:1 u Krupi. I Sarajevo je pocelo sa Krupom i to na Kosevu i to nisu opucali na okvir gola. A slijede Zeljo i Siroki. Do prije dva kola bi dao na Sarajevo kucu da ce biti prvaci a sad nebi dao ni skuter od mog djecaka.
Metropoljac
Evo prilike da u narednoj utakmici nakantaju Želju i sve će doć na svoje
andi
Ma ovo je lakrdija od ekipe,,da tog Ahmetoviča nije i mladog tog golmana sve bi to bio cirkus,,pa ti momci kao da igraju termin,svaki vuce loptu,svi glume velike zvjezde,a u stvari su niže razredni igrači,,smješan je i Husref koji drži te majmune koji se po terenu kurče..a osim toga evidentno je da svaki Hrvat i li Srbin imalo kvalitetan igra u srbiji ili hrvatskoj,,nisam nacionalista ali po našoj ligi igra srpski i hrvatski otpad,kao i u Reprezentaciji,SRAMOTA..
Ende
Haj' ne seri ... Imamo 6 bodova prednosti i hladne glave idemo po titulu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.