Navijači masovno traže da se ovo lijepo lice makne od nogometnih stadiona - smatraju da je ukleta

Kim nije dobrodošla

Navijači masovno traže da se ovo lijepo lice makne od nogometnih stadiona - smatraju da je ukleta

E. Škorić

Nakon senzacionalnog poraza PSG-a od Rennesa rezultatom 2:0, internetom je kružila smjela teorija od strane navijača.

Je li američka zvijezda Kim Kardashian (42) kriva što su milijarderske trupe oko Lionela Messija (35) i Kyliana Mbappéa (24) izgubile na vlastitom stadionu?

Poraz je gotovo povijesni, jer Parižanima to nije samo prvi domaći poraz ove sezone. S 0:2 od Rennesa prekinut je niz od 35 (!) utakmica bez poraza u Ligue 1 na vlastitom terenu. Serijal koji je trajao nevjerojatnih 735 dana, više od dvije godine.

Sada kada se na stadionu pojavila Kim Kardashian, PSG je izgubio. Messi i Mbappe bili su potpuno nemoćni, a brojni sportski inostrani mediji smatraju da je Karashian bila nesretna za nogometne klubove na čijim stadionima je boravila.

Prethodno je Kim bila na utakmici Arsenala i Sportinga u četvrtak navečer u uzvratu osmine finala Evropske lige, a tim Mikela Artete ispao je na penale.

Oglasi

Mnogi fanovi Topnika na društvenim mrežama ubrzo su se složili - sve je to zbog prisustva Kim Kardashian na tribinama Emiratesa.

Neki odlaze tako daleko da traže od uprave kluba da zabrani ulazak na stadion američkoj ljepotici.

Osim činjenice da Kim očito donosi nesreću svojim omiljenim nogometnim klubovima, koje je posjetila sa ciljem da napravi nogometni dokumentarac, prokletstvo Kardashian vjerovatno uključuje još nešto.

Rečeno je da će svakog muškarca koji se spetlja s porodicom Kardashian snaći loša sreća. O tom se fenomenu šuška već godinama, a Kim i njene sestre Khloé i Courtney ne usrećuju osobito svoje (bivše) muževe. Kimin bivši suprug Kanye West završio je na psihijatriji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nisu samo Kardashiani ti koji su prokleti. Za repera Drakea (36) godinama se govorilo da su ekipe i zvijezde koje su se pojavile s njim nakon toga doživjele poraze.

Međutim, Drakeovo prokletstvo je razbijeno. U finalu Svjetskog prvenstva 2022. reper se kladio na Argentinu, koja je osvojila turnir pobijedivši Francusku u finalu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakulaaa
Fuksetina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi