11

Komentari (11)

rodjak
ti Kimih veze nemas ,sad ti nesto pametan a svi ostasli glupi ,bolje ti je procitaj neku knjigu, usha keru i slusaj Midjica sta kaze ;)
criticos
Nikad se farmacija, doktori, politicari i drzava nisu vise brinuli za moje zdravlje. Prevazisli su i rodjenu mater koja me je dojila i koja se cijeli zivot brinula za mene a dio zivota i brinula o meni dok nisam odrastao. Takva briga za moje zdravlje od strane ovog kompletnog domaceg i svjetskog establismenta prevazilazi sve granice. Tacno da se zapitam da li me drzava voli vise od mojih najblizi. Sve sto trebam je da dobrovoljno pristanem na vakcinaciju i ne propitujem zasto, sta i kako. Ako ne zelis da primis za svoje dobro onda ti slijede restrikcije, izolacija i izopcenje iz drustva jer se mozes zaraziti i prenositi zarazu kao i vakcinisan ali to nije isto. U Australiji sprovode torturu, ubise Boga u narodu, sve za njihovo dobro i zdravlje vakcinacijom. Puna podrska Kimmichu!!!!
K79
@criticos bravo majstore potpisujem svaku riječ !
celikze
Bravo kralju svaka cast
simin_han
Drva se cijepaju a ljudi se vakcinišu !
King_Kenny
...cijepiti???...kakva je to rijec?...valjda se ne zeli vakcinisati?
svasta
svasta
Hasane jesi li se ti pelcovao?
celikze
croatise pupi je bio prvi hahhaha Izet Fazlinovic
svasta
Pa ti se Hasanaga pelcuj a za druge se ne sekiraj!
JuventinoBK
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.