Kimpembe naučio lekciju nakon penala protiv Manchester Uniteda

Tako se to radi

Kimpembe naučio lekciju nakon penala protiv Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Presnel Kimpembe bio je tragičar revanš utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Manchester Uniteda.

PSG je nakon prvog meča imao prednost od 2:0 stečenu na Old Traffordu, ali su na svom terenu u revanšu sve upropastili. United je pobijedio sa 3:1, a treći gol postigli su u sudijskoj nadoknadi iz penala.

Penal je skrivio Kimpembe koji je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, a nakon VAR-a sudija je pokazao na bijelu tačku. Marcus Rashford je bio siguran i pogodio je za senzaciju Uniteda u Parizu.

Očito je da je Kimpembe naučio lekciju, a to se najbolje vidjelo na sinoćnjoj utakmici protiv Strasbourga. Kod jednog napada protivnički igrač je šutirao ka domaćih, a Kimpembe je ovaj put ruke stavio iza leđa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, nije trebalo dugo da ova fotografija postane jedna od glavnih tema fudbalskih fanova na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi