Kinezi poslali brutalnu ponudu Iniesti
Često je Iniesta pristajao na skromne ugovore zbog drugih igrača. Da li je došao red da konačno zaradi novac?

O njoj će dobro razmisliti

Kinezi poslali brutalnu ponudu Iniesti

Midhat Šljivak

Zvijezda Barcelone Andres Iniesta (33) dobio je zanimljivu ponudu za nastavak karijere.

Iako je teško i zamisliti da bi Iniesta mogao napustiti Barcelonu nakog 16 godina vjernosti, ali ono što Kinezi nude je zaista brutalno.

Ekipa Tianjin Quanjian je spremna španskom veznjaku dati 70 miliona eura za dvije sezone, ali i to nije sve što su spremni da izdvoje za njega.

Pored 35 miliona eura po sezoni, vlasnici ovog tima bi iz njegove vinarije otkupili vino u vrijednosti od osam miliona eura, a vino bi prodavali u Kini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dres Tianjin Quianjiana već nose Anthony Modeste, Alexandre Pato i Axel Witsel, ali svakako da bi Iniesta bio najveće ime u historiji ovog kluba.

Od debija 2002. godine Iniesta je odigrao ukupno 661 utakmicu u dresu Barcelone i postigao je 56 golova. U karijeri je osvojio apsolutno sve i možda je došao red da dobro naplati svoj talenat.

Top Komentari

criticos
Zamoliću novinara da mi pojasni riječ BRUTALNO? Mislim brutalnu ponudu? Šta to treba da znači po BHS jeziku? Ta konstrukcija je nemoguća, lingvistički. Dajte malo vodite računa, medij ste. Ovo je nepismeno.
4 0
Benjamingst
brutalno pretučen, brutalno ubijen, brutalno opljačkan... Brutalno se može prevesti kao divljačko, nasilno, začarano, nemilosrdno ili okrutno.  U ekstremnom metalu ovaj izraz se koristi za opisivanje brzine muzike i gustine rifova(sastoje se od dva tona). Ovi novinari sa Sport sport baaaa su nepismeni....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi