Kinezi uzvraćaju udarac
Real Madrid ima plan da proda Balea i da na taj način ostvari zaradu, te lakše dođe do transfera Neymara, kojeg planira na ljeto

Žele Balea

Kinezi uzvraćaju udarac

Edmir Škorić

PSG je srušio rekord kada je doveo Neymara za 222 miliona eura, Philippe Coutinho je za 160 miliona prešao iz Liverpoola u Barcelonu, a sada i Kinezi žele da troše.

U jednom trenutku su kineski klubovi slali prema Evropi basnoslovne cifre i ponude koje se nisu mogle odbiti tek tako lako, a sada tamošnji Guangzhou Evergrande ima plan da kupi Garetha Balea.

Kako javljaju određeni portali u Španiji, Guangzhou namjerava da plati Real Madridu 84 miliona eura za Balea. Navodno je predsjednik Reala Florentino Perez čuo za interes Kineza is preman je da uđe u pregovore.

Perez želi da proda Balea kako bi lakše došao do transfera Neymara iz PSG-a, mada je upitno koliko će Bale prihvatiti da ide u Kinu.

Bale bi vjerovatno smatrao korakom unazad takav transfer, te je više za povratak na Otok gdje ga spremno čeka Manchester United, a navodno i Chelsea, te bivši klub Tottenham.

Uglavnom, Kinezi se ne šale, spremaju novi val ludih ponuda koje će slati na adrese evropskih velikana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Sta to sine Kinezi rade? Povracaju?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi