Bomba iz Španije: Icardi na ljekarskim pregledima u Madridu?

Stiže na Santiago Bernabeu?

Bomba iz Španije: Icardi na ljekarskim pregledima u Madridu?

Endin Čaušević, foto: EPA

Španski mediji objavili su danas da je Real Madrid dogovorio sve s Interom, te da će Mauro Icardi pojačati kraljevski klub ovog januara.

Diario Gol objavio je danas vijest koja je šokirala Apenine, ali i navijače Real Madrida. Ovaj španski list tvrdi da je Mauro Icardi danas doputovao u Madrid i da će u toku dana obaviti ljekarske preglede u Real Madridu.

Icardi u ugovoru s Interom ima otkupnu klauzulu od 110 miliona eura, a navodno su Kraljevi odlučili da istu aktiviraju. Diario prenosi da bi Icardi sutra trebao potpisati ugovor s Realom nakon čega će biti i zvanično predstavljen.

Argentinski napadač je u dosadašnjem dijelu sezone u Interu odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima i postigao je čak 18 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi