Coman šokirao Salihamidžića kada mu je rekao zbog čega je ljut i razočaran

Želi da napusti Bayern

Coman šokirao Salihamidžića kada mu je rekao zbog čega je ljut i razočaran

E. Čaušević

Hasan Salihamidžić našao se u problemima jer Kingsley Coman ne pristaje na ugovor koji mu nudi Bayern.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ima ugovor do ljeta 2023. godine, ali u Bayernu žele da on produži svoju saradnju.

Međutim, Coman je odbio ono što mu je Salihamidžić ponudio i sve je iznenadio kada je poručio da želi imati istu platu u ekipi kao Robert Lewandowski što u Bayernu ne žele da mu ispune.

Danas su se u njemačkim medijima pojavile i nove informacije i čini se da Coman već ovog ljeta želi da promijeni klub.

Njemački Sky Sport objavio je danas da je Coman jasno poručio Salihamidžiću da nije sretan zbog ponude koju je dobio za produženje ugovora, ali i još nekim stvarima.

Oglasi

Oni navode da je Coman poručio da želi da napusti Bayern jer Leroy Sane ima veću platu od njega, ali i zbog još jednog bizarnog razloga.

Naime, Coman je ljut što je Bayern dao Saneu dres s brojem deset kada je došao u klub i što njemu niko nije ponudio da zaduži "desetku".

Jasno je da francuski fudbaler traži izgovore kako bi napustio minhenski klub, a da li je Salihamidžić i društvo na kraju odlučiti da ga prodaju ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je u Bayern stigao na ljeto 2015. godine iz Juventusa sa 21 milion eura i pokazao se kao pravo pojačanje.

U protekloj sezoni u svim takmičenjima odigrao je 39 utakmica za Bayern, te je postigao osam golova i upisao još 15 asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Len
Majku hebo, povrijedi se svaku trecu utakmicu i ovako nesto priredi na kraju. Nema koga zastupa onaj stari skobalj, to je dno dna isto sa Alabom.
8 1
kostro
Smece
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi