8

Komentari (8)

Mele
Ako neko ponudi i 40 miliona, treba ga prodati. Povrede ga s****le, ima vise titula nego utakmica.
Shik
Gareth Bale,Coutinho,Hazard,Pjanic,Jovic itd: Obrati se za savjet sigurno ce ti pomoci. Dok mnogi sanjaju da dodu u Bayer i nepitaju za uslove.A on dobio chip u mozak neko mu obecao vise.I onda moli klub,za puno manje place da ga prime nazad.E toje prokletstvo kad udari u mozak. Toti je za primjer.Samo steta sto klub nije ispao fer prema legendi tog kluba.
user1574859714
Na sta spade fudbal?Da se igraci takmice ko ce imati vecu platu.Tolike pare ima i opet hoce nesto a ni f od fudbalera. Neces novi ugovor izvoli noga iz kluba ili tribine.
2323
Konjina obicna.nije ni bitan igrac za Bajern..odmah ga prodati...
user1583752673
Sjecas li se kretenu kad si htjeo prekinut karijeru i u Bayernu ti isti ljudi iz Bayerna te ubjedlii da ne odustanes da se boris i ti im sad tako vracas, pohlepni majmune!
Bajram Sabani
Ma odmah ga treba prodati i otjerati ....
Len
Majku hebo, povrijedi se svaku trecu utakmicu i ovako nesto priredi na kraju. Nema koga zastupa onaj stari skobalj, to je dno dna isto sa Alabom.
kostro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.