21

Komentari (21)

Steta, Koje Bayern ima pehove pa nije normalno. Nije nikakvo cudo ako nista ne osvoje. Tebi Majstore brz oporavak a Debila negativnih ce uvijek bit.
Kme kme kme , igrali su svi pa bi petica u Frankfurtu hahahaha kakav si ti glupan to je ne viđeno
Da su svi zdravi nema ni polufinala lige prvaka glupane ....
Evo svi koji ste ovdje svjedoci ste da je ovim cinom i ovaj izrod i sljam ( posto normalni covjek nije ) sam sebi prizno i dokazo da je Debil, ja nikog nisam ni imenovo niti prozvo ali eto ovo stvorenje se pronadje u mojem komentaru. I onda kad mislis da nemoze nize past onda ovaj sljam onako iz ocaja poseze za uvredljivim rijecima. Bravo necivilizacijo i ostani tu dje jesi na dnu. Ovi svi ostali mrzitelji Bayerna ipak su malo pametni cim se nisu javili i tako ne priznavajuci sebi da nisu debili.
Kme kme kme čuti glupane ne loži se na Hoffenheim glupane
Jedi Gofna Glupane, Sam si sebi prizno da si glupp. Sasvim legitimno da neko nevoli ili mrzi neki klub i tu uopste nemam problem al ti da ovdje svasta svakom i pogrdno govoris to se ne akceptira, Dosad nisam gubijo nade da ces se ipak unormalit posto vrijedjat se ovdje zbog nekih klubova od kojih ni ti ni ja ama bas nista nemamo je suludo ali vidim da si ama bas izrod, stoga sto se mene tice kako me budes i nakoji nacin vrijedjo tako cu ti dublo vracat kretenu znas. Sve sto imam ja imas i ti i ako ti je sve jedno eto izvoli.
Svedno je ako prođu slučajno Lazio razbiti će ih u četvrtfinalu hahaha
Isto je i kad igra i kad ne igra hahahaha
user1615040743
A ne pišeš da je Bayer kiksao i da je Bayern sad samo na -2 boda ???
Sta se lozis idiote , 2 ili 0 Leverkusen je prvak pojest će ih 10.2 sacekaj bolje ovako malo kiksati nego protiv bayerna ali glup si ti da to skontas
user1615040743
Hahahahahhaha sanjaj i dalje druze al se zna ko je prvak, isti kao i godine unazad...
Sacekaj 10 . 2
user1615040743
Naravno da hocu, aBd tad cemo se cuti
Edolino
Strucnjak moj..ziva legenda.. kraljuuuuuu , gigantuuuuuuuu hahahahhaha
Tako je šupolino
Nemoj onda da ti bude krivo ako ti svašta napišem ok
Edolino
Ti Si bolan kralj..ti sta god da napises ja to postujem jer sebe predstavljas ko Si i sta Si.. strucnjak moj..Samo ti pisi budalice
user1615040743
Sta ce mi biti krivo, ja tebe samo zalim, da retardirana osoba ima slobodan pristup sveme i da moze svasta komentarisat al pokrit ces se ti 10.2 po usima!
Opet nešto uzimas , nemoj konjino ne godi ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.