Coman promijenio broj na dresu
Foto - EPA

Pred start nove sezone

Coman promijenio broj na dresu

M. Šljivak

Francuski fudbaler Kinglesy Coman promijenio je broj na dresu pred start nove sezone.

Umjesto broja 29 kojeg je nosio u prethodnih šest godina na Allianz Areni, Francuz će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem 11.

Ovaj broj je ostao upražnjen nakon što je iz kluba otišao Douglas Costa, a Coman se zatim odlučio na promjenu i pokupio je ovaj broj.

Međutim, to što je uzeo novi broj ne znači da će Coman ostati član Bayerna. S obzirom na to da sa njim dogovora o produžetku saradnje nema, 25-godišnji ofanzivac bi mogao napustiti klub.

Bayern je spreman da proda ovog fudbalera. Cijena za njega je već postavljena i traže oko 90 miliona eura.

Coman je sa Bayernom u proteklih šest godina osvojio apsolutno sve. Međutim, ne želi potpisati novi ugovor, želi više novca (12 miliona eura neto), a to mu bavarski klub nije spreman ponuditi.

Neće biti nikakvo čudo ako Coman napusti Allianz Arenu. Hoće li to učiniti kao slobodan igrač na kraju naredne sezone ili će ga klub prodati, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je u proteklih šest godina odigrao ukupno 140 utakmica za bavarskog velikana i postigao je 32 pogotka.

Ranije je nastupao za Juventus i PSG i gdje god je igrao osvajao je trofeje i nema trofeja koji mu trenutno nedostaje u karijeri.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babuka1
Sta ima 90 milki frajer vise tekmi prelezi u bolnici nego sto presjedi na stadionu. Jos u zadnjoj godini ugovora, pa nije Messi i Ronaldo u jednom jbt...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi