Kiša golova u Drugoj ligi Sjever: Na dvije utakmice čak osamnaest pogodaka!

Revija pogodaka u ovom kolu

Kiša golova u Drugoj ligi Sjever: Na dvije utakmice čak osamnaest pogodaka!

S. Grebović

Današnjim utakmicama kompletirano je 5. kolo Druge lige Federacije BiH u kojem je postignut veliki broj golova.

Jučer je odigrana jedna, a danas sve ostale utakmice ovog gola u kojem je postignuto nekoliko zanimljivih rezultata.

Najuvjerljiviji trijumf ostavario je Gornji Rahić koji je na svom terenu demolirao ekipu Mramora, bilo je 8:1. Het trik u ovoj utakmici postigao je Čaušević, dva gola je dodao Mehmedović, a u listu strijelaca po jednom su se upisali Bošnjaković, Mušić i Murselović.

Također devet golova viđeno je i u Orahovici gdje je domaći tim, u kud i kamo neizvjesnijem meču nego onom u Gornjim Rahićima, savladao Dinamo rezultatom 6:3.

U ostalim mečevima Gradina je nadigrala Dizdarušu sa 4:0, Odžak Seonu 3:2, Radnički kalesijsku Bosnu 2:1, a Priluk Lokomotivu 2:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Jedinu gostujuću pobjedu u ovom kolu upisala je ekipa Svatovca koja je slavila u Prokosovićima rezultatom 3:1, a u jedinoj subotnjoj utakmici ovog gola Bosna je bila bolja od Mionice minimalnim rezultatom.

Nakon petog kola lider je radnički Lukavac sa 13, koliko ima i drugoplasirana Gradina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi