Seona pet od pet, nema promjena na vrhu tabele, Čelić postigao prvi gol, ali je upisao novi poraz

Odigrano 5. kolo Prve lige FBiH

Seona pet od pet, nema promjena na vrhu tabele, Čelić postigao prvi gol, ali je upisao novi poraz

E. Oštraković

Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine, grupa sjever, a lider je ostala ekipa Seone.

Stanje na prva dva mjesta se nije promijenilo, te je Seona i nakon petog kola ostala prva na tabeli, sa dva bodva viđe od Gradine.

Seona je na domaćem terenu ostvarila ubjedljivu pobjedu od 5:1 protiv ekipe Prokosovića, a golove su postigli Salkić, Husejnović, Ćorhodžić(x2) i Mustafić.

Dinamo iz Donje Mahale uspio je na svom terenu upisati minimalnu pobjedu protiv Radničkog iz Lukavca sa 1:0.

Svatovas je na svom terenu dočekao ekipu Odžaka koja je kući neporažena, a rezultat je na kraju utakmice bio 3:3.

Bosna je u Minionici teže od očekivanog ostvarila pobjedu protiv novajlije u ligi, ekipe Orahovice, a konačan rezultat je bio 2:1.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Čelić je uspio postići prvi gol ove sezone, ali je doživio novi poraz. Ovaj put tri boda iz Čelića odnio je Priluk i to pobjedom od 4:1.

Sloga je u Tojšićima bila bolja od Mramora sa 2:1, a u kantonalnom derbiju u Malešićima Mladost je sa 6:1 savladala Lokomotivu iz Miričine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi