Navijači Sarajeva krenuli ka Koševu, kiša ih neće zaustaviti

Očekuje se pun stadion

Navijači Sarajeva krenuli ka Koševu, kiša ih neće zaustaviti

Ostalo je još samo nešto manje od dva sata do početka utakmice između FK Sarajevo i Celtic FC. 

Navijači bordo tima već su se počeli kretati prema stadionu 'Asmir Ferhatović Hase' koji će večeras, prema najavama, biti gotovo pun.

Iako u našem glavnom gradu već nekoliko sati pada kiša, to očigledno neće spriječiti simpatizere bordo kluba da napune svoj omiljeni stadion i pruže veliku podršku voljenom timu u pokušaju da se napravi iznenađenje.

Podsjetimo za kraj da je večerašnji susret na rasporedu od 19.45 sati.

Zbog povreda: Lennon dvojicu nije poveo u Sarajevo

Trener Celtica Neil Lennon je dvojicu igrača ostavio kod kuće, pa oni neće konkurisati za meč sa Sarajevom.

Riječ je o mladom krilnom napadaču Marianu Shvedu i defanzivcu Jacku Hendryju koji su zadobili lakše povrede tokom jednog od treninga. Informacije o njihovim povredama potvrdio je na današnjoj press konferenciji trener Lennon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, treba istaći da je Lennon uvrstio možda i najveću zvijezdu Celtica, Kierana Tierneyja u ekipu, iako se vjeruje da se on nije potpuno oporavio od operacije bruha.

Nova pojačanja Celtica, Boli Bolingoli i Christopher Jullien su registrovani i već večeras bi protiv Sarajeva mogi upisati debije u dres škotskog velikana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xbendzix
IDEEMO SARAJEVOOO, POZZ IZ ZENICE !
7 0
Hare1991
U koliko željo igra?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi