Kjaer nakon 'davljenja': Zlatan je arogantan

Oglasio se fudbaler Fenera

Kjaer nakon 'davljenja': Zlatan je arogantan

Zlatan Ibrahimović je bio centralna figura susreta između Fenerbahčea i Manchester Uniteda. 

Krajem prvog poluvremena Zlatan je uz žustru reakciju zgrabio za vrat Simona Kjaera, a iako je pritom uhvatio za ruku Milorada Mažića koji je pokušao da ga smiri, na kraju nije dobio ni žuti karton. 

Danas se oglasio i Kjaer, koji je švedskog napadača nazvao arogantnim.

"Nisam čuo šta mi je rekao, ali nisam znao da je ljut. Ali takvog ga znam odavno na terenu. On je tip igrača koji 'udara nisko', arogantan je. To je njegov stil igre. Moj stil je da ga čuvam što je bolje moguće i ne dozvolim mu prostora jer je sjajan fudbaler", kazao je Kjaer i dodao:

"To je dio igre, ne treba to shvatati previše ozbiljno. Nije mi prvi put da igram protiv njega, pa znam kako reaguje", istakao je danski fudbaler. 

Susret u Istanbulu na kraju je okončan rezultat 2:1 u korist Fenerbahčea. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi