Kjaer seli u Arsenal?

Alternativ za Mustafija

Kjaer seli u Arsenal?

Danski defanzivac iz redova Fenerbahčea Simon Kjaer mogao bi ovog ljeta promijeniti klub.

Naime, ekipa Arsenala ima velikih problema u defanzivi sa povredama fudbalera pa Arsene Wenger razmišlja o opcijama koje bi mogle da pomognu njegovom timu.

Prvi na listi želja mu je štoper Valencije i reprezentacije Njemačke Shkodran Mustafi, ali izgleda da je došlo do određenih problema u pregovorima između dva tima, pa je francuski stručnjak već počeo razmišljati o drugim opcijama.

Alernativa za Mustafija mu je Danac Simon Kjaer koji trenutno nastupa za Fenerbahče i koji bi sigurno bio dobra opcija u odbrani Topnika jer se radi o provjerenom fudbaleru koji je nekada nastupao i u Bundesligi za Wolfsburg.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim njegha, navodno se razmatra i dovođenje Omera Topraka i Bayer Leverkusena.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi