Kjosevski: Analizirali smo Krupu, naš cilj ove sezone je jasan

Golman Plavih pred Krupu

Kjosevski: Analizirali smo Krupu, naš cilj ove sezone je jasan

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničar jutros su krenuli put Banja Luke gdje će dočekati sutrašnji meč sa FK Krupa.

Plavi sa Grbavice i nemaju baš lijepa iskustva iz duela sa Krupom, ali vjeruju da će sada pokazati svoje kvalitete i ostvariti cilj.

Uoči polaska sa stadiona Grbavica medijima se obratio i prvi golman Plavih Vedran Kjosevski.
"Analizirali smo Krupu, ostali su bez par igrača, međutim imamo i taj teren koji je zahtjevan, ali  prilagodit ćemo se, profesionalci smo. Kod njih nema iznenađenja, koncepcija igra je ista", kazao je Kjosevski.

"Ne bih se vraćao na utakmicu u Krupi prošle sezone, izgubili smo šta smo izgubili, sada imamo jasan cilj i svi znamo koji je. Zadnjih šest utakmica nam daje veliki motiv za nastavak sezone", jasan je mladi golman.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi