Kjosevski se vraća na gol protiv Zrinjskog?
Zaradio suspenziju nakon meča sa GOŠK-om, a zatim propustio duel sa Čelikom. No, čini se da će u Mostaru se ipak naći među stativama

Željo sutra na teškom ispitu

Kjosevski se vraća na gol protiv Zrinjskog?

S. Mlaćo

Pred Željezničarom je sutra važan meč 14. kola Premijer lige BiH protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog. Milomir Odović će na raspolaganju nakon dužeg vremena imati gotovo sve igrače, a očekuje se da će među stative reprezentativni golman Vedran Kjosevski.

Naime, Željezničar je suspendovao Kjosevskog zbog nedoličnog ponašanja nakon poraza od GOŠK-a, te ovaj čuvar mreže nije bio u kombinaciji za duel sa Čelikom (3:2). Nakon toga je bio na okupljanju reprezentacije BiH, a sa ekipom je prije par dana otputovao u Međugorju, gdje će Plavi i dočekati duel sa Zrinjskim.

Suspenzija je Kjosevskom navodno ukinuta zbog nedostatka dokaza, pa je 23-godišnjeg čuvara mreže očekivati sutra u početnom sastavu. Protiv Čelika je prvi izbor među stativama bio iskusni Irfan Fejzić.

Meč između Zrinjskog i Željezničara igra se sutra od 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novak Profilćić
hoće li ga odović suspendirati i poslje sutrašnjeg poraza?
12 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi