Kjosevskom stiže podrška za svih strana, poslao mu poruku i Misimović

Golmanu Želje oduzeta kapitenska traka

Kjosevskom stiže podrška za svih strana, poslao mu poruku i Misimović

Nedolično ponašanje nakon utakmice protiv GOŠK-a koštalo je Vedrana Kjosevskog oduzimanjem kapitenske trake u Željezničaru.

Kjosevskom je, kako je saopštio Milomir Odović, oduzeta traka jer je utvrđeno da je poslije utakmice protiv GOŠK-a kupovao alkohol, a Željezničar je protiv njega također pokrenuo i disciplinski postupak.

Iz dana u dan Kjosevski sve više dobija podršku sa svih strana. Nakon što je u njegovu odbranu stao reprezentativni kolega Ibrahim Šehić, sada je isto učinio i legendarni Zvjezdan Misimović.

"Tako se traži alibi za loše rezultate. Glavu gore, nisi ništa pogriješio", napisao je Misimović na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

@kjosevski13 tako se trazi Alibi za lose rezultate. Glavu gore nisi nista pogresio.

A post shared by Zvjezdan Misimovic (@misimovic10) on

Top Komentari

manijakKladusa
daj Miske ne seri, ne treba ti to, ikona si bh fudbala, bolje odmakni se od stvari koje ne razumijes
50 90
HRASNO_1921_HRASNO1921
treba samo vidjeti ko je momku dao sve podrsku, pa da pojedini shvate o kakvom se momku radi, ova uprava je vec odavno izgubila kompas, Kjosevski i tri kupljene limenka piva krivci za svu situaciju u i oko kluba, logika uprave ...
63 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi