KK Burch ubjedljiv protiv Igmana

Burch prekinuo lošu seriju rezultata

KK Burch ubjedljiv protiv Igmana

Endin Čaušević

Košarkaši Burcha ostvarili su danas ubjedljiv trijumf protiv KK Igman (78:60) u okvori desetog kola A1 lige Bosne i Hercegovine.

KK Burch je danas upisao svoju treću pobjedu u sezoni i napokon su prekinuli lošu seriju rezultata. Burch je na domaćem parketu večeras bio ubjedljiv u lokalnom derbiju protiv Igmana.

Domaći košarkaši prvu četvrtinu dobili su sa 22:14 što je dalo vjetar u krila u potrebno samopouzdanje Burchu. Drugi period pripao je Igmanu (16:14), ali je nakon toga Burch odigrao fantastičnu treću četvrtinu u kojoj se slavio sa 30:12. Gosti su se u posljednjem periodu pokušali vratiti u me, ali nisu uspjeli (12:18).

A1 liga, 10. kolo:

KK Burch - KK Igman 78:60

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.