10. kolo A1 košarkaške lige BiH

Šipka: Uz podršku navijača do pobjede protiv Igmana

Endin Čaušević

KK Burch će u okviru desetog kola A1 lige u subotu snage odmjeriti protiv košarkaša Igmana.

Košarkaš Burcha Edi Šipka kazao je da vjeruje da njegova ekipa može dobiti Igman iako se nalaze u rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme.

"Mislim da napokon možemo prekinuti lošu seriju. Igrači su željni pobjede, navijači će biti velika podrška i mislim da možemo dobiti tu utakmicu", rekao je Šipka.

On je prije ekipe Burcha nastupao za Igman, te ga u subotu očekuje susret protiv nekadašnje ekipe.

"Drago mi je što igram protiv Igmana i dati ću svoj maksimum. Vjerujem da će i ostatak ekipe dati svoj maksimum da odigramo najbolje što možemo. Iako smo u lošoj seriji rezultata atmosfera među igračima i trenerima je jako dobra", dodao je košarkaš Burcha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.