Kladioničari 'vrebaju' pobjedu Milana u Firenci, a oni hrabriji i kiks Manchester Uniteda

Veoma zanimljivi parovi sutra u Italiji i Engleskoj

Kladioničari 'vrebaju' pobjedu Milana u Firenci, a oni hrabriji i kiks Manchester Uniteda

Suprotno običaju, sutra nas očekuju utakmice u dvije veoma jake evropske lige - Premiershipu i Seriji A.

Do sada smo navikli da dan pred novu godinu gledamo samo Premiership, ali sada ni Italijani ne daju igračima da proslave ovaj praznik kako treba, pa će se i oni naći na fudbalskim terenima.

To su svakako dobre vijesti za nas obične smrtnike ili za vas - ljubitelje kladionica. Naime, sutra nas očekuju veoma zanimljivi parovi 21. kola Premiershipa i 19. kola Serije A.

Sve počinje od 12.30 sati kada će na teren u Firenci izaći Fiorentina i Milan. Gattuso se za sada pokazao gori od Montelle za Rossonere, ali pobjeda u četvrtfinalu Kupa Italije protiv Intera bi njegovu ekipu mogla psihički podići i dati joj samopouzdanje pred meč protiv teškog rivala. Ukoliko smatrate da Milan može pobijediti u Firenci, Mozzart kladionica vam nudi koeficijent od čak 3,50 na to. Primamljivo, zar ne?

Kada su u pitanju ostale utakmice u Italiji, treba spomenuti to da će Roma pokušati isprati gorak ukus u ustima nakon poraza od Juventusa na domaćem terenu protiv Sassuoloa. Obzirom da se radi o ekipi koju je 'do jučer' trenirao današnji trener Rome Eusebio Di Francesco, sigurno da je jako dobro poznaje i da je to prednost Rome. Kvota u Mozzartu na Vučicu iznosi 1,45.

Također ćemo ovdje dodati i Juventus koji gostuje kod slabašne Verone. Ekipa Maxa Allegrija je veliki favorit na ovom meču, a Mozzartov koeficijent na njih je 1,35.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada govorimo o utakmicama u Premiershipu, moramo reći da većina favorita igra na domaćem terenu, tako da možete ganjati samo eventualna iznenađenja. Ako smatrate da Leicester može iznenaditi Liverpool na Anfieldu, a primamljiva vam je kvota od 9,35 na to, onda posjetite Mozzart kladionicu bez dužeg razmišljanja.

S druge strane, Manchester United je kiksao u prošlom kolu kući protiv Burnleyja, a ako smatrate da će Southampton izvući barem bod na Old Traffordu, onda će vam sigurno kvota od 5,35 na to biti primamljiva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi