Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Šansa da pobijedite kladionicu

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

V. Elez

U rubrici portala SportSport.ba donosimo savjete za kladioničare, analize utakmica koje bi vam mogle donijeti dobitak i pomoći da pobijedite kladionicu!

Coppa Italia 

20:45   Napoli - Inter, tip 1, under 2,5

Derbi ovogodišnje Coppa Italije. Dva tima koji su najviše pokazali i igraju najbolji fudbal na Apeninima. Ipak kup je posebno takmičenje i svaki kiks može biti skupo plaćen, pa će obje ekipe prići sa posebnim odnosom ovim utakmicama. Naša preporuka je tip 1 i manje od 2,5 golova.

ENGLAND: FA Cup 

20:45   Bristol City - West Brom, tip X, under od 2,5

Dueli FA kupa uvijek imaju posebnu draž za ljubitelje ostrvskog fudbala. Iako ova dva tima dijeli rang takmičenja i kvalitet pojedinačnih igrača, sve to je samo veći motiv za domaće da pokažu da vrijede mnnogo više. Naša preporuka je tip X i manje od 2,5 golova. Ono što može učiniti da bude mnogo golova bi bilo eventualno brzi pogodak gostiju i otvaranje domaćina.

FRANCE: Coupe de France 

19:00   Bastia - Sochaux, tip 1, under 2,5

Do skora je ovo bio prvoligaški duel, ali gosti su preselili u niži rang, a i tamo im je ugrožen status ove godine. Bastia je uglavnom veoma dobra na svom terenu ali kup je uvijek šansa za slabije plasirane ekipe. Naša preporuka je tip 1 i manje od 2,5 golova. Ukoliko domaći povedu, vjerovatno će gledati da sačuvaju taj rezultat i da se ne troše puno pred nastavak prvenstva i borbe za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije