Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Šansa da pobijedite kladionicu

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

V. Elez

U rubrici portala SportSport.ba donosimo savjete za kladioničare, analize utakmica koje bi vam mogle donijeti dobitak i pomoći da pobijedite kladionicu!

BELGIUM: Belgian Cup 

20:45   St. Liege - Genk, tip X, over 2,5

Ovo je derbi Belgian Cupa, pa iako St.Liege nije na nivou igara iz prošlih sezona gdje se borio za titule, ipak će domaći pokušati da poprave blijedi utisak sa početka sezone. Najbolji protivnik za tako nešto je ove godine ne tako sjajni Genk. Naša preporuka je tip X i više od 2,5 golova.

Coppa Italia 

20:45   Lazio - Juventus, tip X, under 2,5

U prvenstvu prije nekoliko kola Juventus se lako "prošetao" kroz Rim. Sada Lazio ima priliku da se revanšira "Staroj dami", ali to će biti izrazito teško jer su Torinezi ušli u pravu formu i nižu samo pobjede. Lazio da situacija bude teža sve rijeđe donosi dobre rezultate svojim navijačima. Preporuka tip X i manje od 2,5 golova.

FRANCE: Coupe de France

21:00   Marseille - Montpellier, tip 1, under 2,5

Ono što je simptomatično za igru Marseillea ove sezone je nemoć na domaćem terenu. Na Velodromu su se gostili ove sezone gotovo svi. Gost je ipak ekipa koja ove sezone igra prilično loše, pa će to biti dodatna prednost za domaće. Naša preporuka je tip 1 sa manje od 2,5 golova. Moglo bi se desiti i to čudo da Marseille pobijedi nekoga i na svom terenu, pa makar i u kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi