Kladionice ih sele iz Leicestera: Gdje idu Vardy i Mahrez?

Velikani se otimaju za sjajni dvojac

Kladionice ih sele iz Leicestera: Gdje idu Vardy i Mahrez?

Jamie Vardy i Riyad Mahrez su glavne zvijezde Leicestera, ovosezonske senzacije Premiershipa ali i evropskog fudbala.

Sjajni dvojac je u dosadašnjem dijelu sezone kombinovano postigao 26 golova, od kojih je Vardy dao 15 a Mahrez 11. Fudbaleri Leicestera su na sebe skrenuli pažnju najvećih klubova, koji bi ih željeli dovesti već u januarskom prelaznom roku.

Ažurne britanske kladionice su u svoje ponude uvrstile i klađenje na nove destinacije Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza, pa je zanimljivo pogledati kakvi se januarski transferi najviše očekuju.

Najveći favorit za dovođenje Vardyja u predstojećem prelaznom roku je Chelsea (koeficijent 11), a zatim slijede Liverpool (15), Tottenham (17) i Arsenal (34). Koeficijent da će Vardy i u narednoj polusezoni nastupati za Leicester je minimalna (1,10).

Kada je riječ o Mahrezu, britanske kladionice najveće šanse za njegovo dovođenje daju Manchester Unitedu (11), a zatim Arsenalu i Chelseaju (po 17), Barceloni i Manchester Cityju (po 21), te Real Madridu (25). Također, njegov ostanak u Leicesteru i nakon januara vrednuje se koeficijentom 1,10.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nema sumnje da će biti zanimljivo pratiti šta će se dešavati sa ovom dvojicom fudbalera u januaru, ali je definitivno najrealnija opcija da u plavom dresu dočekaju kraj bajkovite sezone za Leicester.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.