Kladionice kažu: Željo blagi favorit protiv AIK-a

Širokom najmanje šanse

Kladionice kažu: Željo blagi favorit protiv AIK-a

M. Šljivak

Tri bh. tima gledaćemo u drugim pretkolima evropskih takmičenja.

Željezničar i Široki Brijeg su uspješno prošli prvi fazu takmičenja u Evropskoj ligi, te će u četvrtak ponovo na teren, dok će dan ranije i bh. prvak Zrinjski početi nastup u pretkolu Lige prvaka.

Nekoliko dana pred utakmicu drugog pretkola protiv švedskog AIK-a, kladionice blagu prednost daju Plavima s Grbavice. Za sada, kvota na Plave je veoma dobrih 2.45, dok je kvota na pobjedu AIK-a na Grbavici nešto veća i ona iznosi 2.65. Kvota na neriješen rezultat je 3.20.

Zrinjski će u srijedu Pod Bijelim brijegom dočekati Maribor. Očekivano, Plemići nisu favoriti u ovom meču, pa se pobjeda na njih prati kvotom od 2.60, pa do 2.90. S druge strane, kladionice pobjedu Maribora vrjednuju kvotama od 2.35, pa najviše do 2.50.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najmanje šanse za prolaz daju se ekipi Širokog. Tim s Pecare gostuje škotskom Aberdeenu, a kvota na njihovu pobjedu je čak 5. Kladionice mnogo veće šanse daju škotskom timu, pa je kvota na njih 1.60.

Do utakmica će sigurno biti još dosta variranja kvota, ali za sada je samo Željo od bh. timova u prednosti, barem što se tiče kladionica.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi