Kladionice nagovijestile Messijev novi klub!

Čini se da je sve poznato

Kladionice nagovijestile Messijev novi klub!

Edmir Škorić

Sudeći prema kvotama britanskih kladionica, Lionel Messi najbliže je prelasku na Otok.

Argentinac je danas navodno poručio Barceloni da želi raskinuti ugovor i otić iz kluba, mada na Camp Nouu vjeruju da se to neće dogoditi i da će 33-godišnji napadač ostati.

Kako god, Messi nikada nije bio bliže da ode iz Barcelone, pa su u britanskim kladionicama ubačene kvote za potencijalne transfere Argentinca.

Sudeći po kvotama, za sada je najbliže odlasku u Manchester City kod Pepa Guardiole. Kvota na prelazak u City je svega 2.5.

Drugi na listi je Inter i za Messijev prelazak u redove italijanskog kluba postavljena je kvota 4, baš kao i za prelazak u PSG.

Na četvrtom mjestu je Juventus Cristiana Ronalda s kvotom 5, ali u to zaista malo ko može da povjeruje. Slijedi Manchester United s kvotom 7,5, pa "bilo koji MLS klub" s kvotom 13, Liverpool i kvota 15, a čak 21 kvota je na to da Messi na kraju potpiše za Leeds koji se vratio u Premiership.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dalje se na listi nalazi opcija "bilo koji argentinski klub" s kvotom 26, dok bi na uplaćenih pet eura zaradili gotovo 200 eura ako Messi ode u Bayern. Kvota je 36.

Zanimljivo da je čak 151 kvota na mogući prelazak Messija u Real Madrid. Valjda je svima jasno zašto su toliko male šanse da Messi ode kod svog najljućeg rivala. U ponudi su i Lazio i Newcastle s kvotom 101, a Napoli s kvotom 126 i Chelsea s kvotom 51.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stari_trafford
LAGANI UNITED
1 3
hame
Bayern, PSG ili Juve, moje licno misljenje, jer su klubovi i njihove lige identicne Basi i Primeri recimo u zadnjih 10ak godina
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi