Kladionice nikad nisu imali ovoliku razliku u kvotama između Barcelone i Real Madrida!

Jasno je ko j favorit u El Clasicu

Kladionice nikad nisu imali ovoliku razliku u kvotama između Barcelone i Real Madrida!

Endin Čaušević

U Barceloni danas se igra jedan od najvećih derbija na svijetu između Barcelone i Real Madrida u okviru 10. kola španske La Lige. Ovo će biti prvi put u posljednjih 11 godina da na terenu nećemo u El Clasicu gledati Lionela Messija ili Cristiana Ronalda.

Ronaldo je ljetos odlučio napustiti kraljevski klub i potpisati za Juventus, dok će Messi još barem dvije sedmice biti van terena zbog povrede ruke. Ipak, sigurno je da nas očekuje još jedan spektakularan meč na Camp Nou, a ništa drugo nismo ni navikli gledati u okršajima ovih ljutih rivala.

Obje ekipe nisu baš u najboljim formama, no nešto bolje u tome kotira Barcelona koja je na vrhu tabele. Real Madrid je već četiri meča bez pobjede u La Ligi što odavno nije zapamćeno. U te četiri utakmice čak su doživjeli tri poraza, a meč u Barceloni će biti zadnja nada za Julena Lopeteguija da ostane na klupi Kraljeva.

Što se kladionica tiče tu je situacija jasna i svi su već Barcelonu stavili kao velikog favorita u ovom meču. Razlika u kvotama između ljutih rivala odavno nije bila veća, no za sve su krivi igrači kraljevskog kluba zbog zaista loše serije rezultata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, mnogi smatraju da razlika između kvota nije smjela biti baš tolika, odnosno da se smatra da će Real Madrid teško do pobjede. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kolike kvote su na pobjede ovih ekipa ili remi, ali i ostale kvote na meč koji se od 16:15 sati igra na u Barceloni na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti