Kladionice podcijenile Manchester United: Ovo je nemoguće...

Baš da je tolika razlika

Kladionice podcijenile Manchester United: Ovo je nemoguće...

E. Čaušević

U prethodnih desetak godina derbi grada Manchestera postao je jedan od najvećih u Engleskoj iako je to još uvijek daleko od onih istinskih derbija na Otoku.

Manchester City je ove sezone još uvijek bez poraza u Premiershipu i jasno je da tim Pepa Guardiole želi odbraniti titulu prvaka. S druge strane Jose Mourinho ima dosta problema s Manchester Unitedom, no i njegova ekipa u posljednje vrijeme igra znatno bolje. Crveni đavoli su sredinom sedmice pobijedili Juventus u gostima i na krilima te pobjede stižu danas na Etihad.

United je prethodnih godina većinom bio u ulozi favorita u ovom derbiju, ali danas je to daleko od toga. Klub s Old Trafforda je tek na osmom mjestu, no bez obzira na sve mnogi su šokirani kako su kladionice sigurne da će danas slaviti City, odnosno da su napravili nevjerovatnu razliku između gradskih rivala i toliko podcijenile Crvene đavole.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART danas možete igrati dosta toga što se tiče meča na Etihadu. No, prema kvotama City je ogroman favorit da dođe do nove pobjede. Ipak, ono što je mnogima u centru pažnje jeste ogromna kvota na pobjedu Manchester Uniteda. Sigurno je da se to ne pamti u historiji okršaja klubova iz Manchestera. Pogledajte nevjerovatnu kvotu na pobjedu Uniteda na OVOM linku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
E da ih hoce Utd otresti bas zbog ovih kladionica...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi