Poznati parovi polufinala Kupa HNK/Ž: Vidjeli smo jedno veliko iznenađenje
FOTO: HNK Brotnjo/facebook

Pobjednik ide u Kup FBiH

Poznati parovi polufinala Kupa HNK/Ž: Vidjeli smo jedno veliko iznenađenje

Haris Zilić

Odigrani su svi četvrtfinalni mečevi Kupa HNK/Ž.

Vidjeli smo nekoliko iznenađenja, a svakako najveće je eliminacija Klisa koji je prethodnih sezona bilježio odlične nastupe u Kupu Bosne i Hercegovine, ovaj put zaustavljen je u ranoj fazi kantonalnog Kupa.

Bolji od tima iz Buturović Polja u sjajnoj utakmici bila je jučer ekipa HNK Stolac rezultatom 4:3 i ovom utakmicom kompletirana je ova faza takmičenja.

Podsjetimo, za vikend su odigrana dva duela.

Uzbudljivo je bilo i u meču Brotnja i Čapljine. Regularni dio završen je rezultatom 1:1, a nakon penala Brotnjo je slavio sa 4:3 i izborio plasman u polufinale.

Višići su u lokalnom derbiju bili bolji od Neretve Čeljevo sa ubjedljivih 4:0.

Utakmica Bjelopoljac - Rama registrovana je rezultatom 0:3.

U polufinalu gledat ćemo duel Višići - Brotnjo, dok će domaćin meća Stolac - Rama biti naknadno određen.

Pobjednik Kup HNK/Ž izborit će plasman u prvo kolo Kupa FBiH, odakle može doći i do glavnog žrijeba Kupa Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi