8

Komentari (8)

Belajsuz1989
Nemaju Finansije i omladinske selekcije za Prvu Ligu Federacije ali su kraljevi u kupovima,prosle i predprosle godine,a ewo i sada.Kakva bi to ludost bila da osvoje Kup.Svaka im cast a meni ovo vise od njih nije iznenadjenje. ;)
user1593509319
Cestitke za Nk Klis svaka cast
JedanVamo81
Ovo je FK - Fudbalski klub
vence
Svala čast, momci! Nije mala stvar za ekipu ciji budzet je manji od godišnje plate jednog igraca Sarajeva, Zelje il zrinjskog u tri godine igrati 2x četvrfinale i sad i korak dalje, u polufinale. Još jednom, svaka čast i osvjelali ste obraz Klisa i Klisana. i da, vise volim Klis, nego sora mlada! :)
vence
user1605368976
Bravo za Klis.
K78
Ko god da ste i sta ste, cestitamo....
ayd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.