Klopp briljirao na pressici: 'Imaš vrlo erotičan glas...'

Od Jurgena ništa novo

Klopp briljirao na pressici: 'Imaš vrlo erotičan glas...'

S. Grebović

Iz nekog razloga je tek ovih dana izašao na vidjelo video sa press konferencije pred utakmicu između PSG-a i Liverpoola, na kojem je harizmatični Jurgen Klopp ponovo imao svoj show.

Ovaj susret datira od 28. novembra u kojem su Parižani slavili sa 2:1. Podsjećanja radi, Liverpool je na jedvite jade prošao iz ove grupe u konkurenciji još Napolija i Crvene zvezde.

Upravo pred meč sa Francuzima mogli smo vidjeti pravi mali show njemačkog stručnjaka za kormilom Redsa, a sve je iz nekog razloga postalo zanimljivo tek ovih dana.

Klopp je na konferenciji za medije odgovarao na brojna pitanja novinara, jedan od njih ga je pitao i na francuskom jeziku što je sve uredno prevođeno preko slušalica.

U jednom momentu Nijemac je rekao "Prevodilac ima veoma erotičan glas", što je nasmijalo sve prisutne u sali. Nedugo zatim se obratio istom novinaru sa željom da ponovi pitanje kako bi ponovo čuo taj glas.

Liverpool je ove sezone ostao 'kratkih rukava' kada je u pitanju Premier liga. Čak 97 osvojenih bodova nije bilo dovoljno da Redsi nakon 29 sušnih godina konačno osovoje ovaj pehar, koji je na kraju sasvim zasluženo otišao u ruke Manchester Cityju koji je osvojio jedan bod više.

Ipak, šansu da poprave sezonu Liverpool će imati 1. juna kada u finalnom dvoboju za prvaka Starog kontinenta bude igrao sa Tottenhamom na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
starije od moje nene. kad je ovo ikad bilo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi