Klopp: Četiri kluba rade šta hoće!

Trener Liverpoola sasvim otvoreno

Klopp: Četiri kluba rade šta hoće!

Admin Čaušević

Liverpool je prošle sezone pokorio Evropu, međutim ovog ljeta Redsi su mirni na fudbalskoj pijaci. 

Kako sada stvari stoje na Anfield Road za razliku od nekih prošlih sezona ovog puta neće stići zvučna pojačanja, a Juergen Klopp ima jednostavno objašnjenje za to.

Njemački stručnjak je kazao kako ne razumije to da ostali klubovi nastavljaju plaćati ogromne sume za nove igrače što nije slučaj s Liverpoolom.

"Ne mogu reći šta rade drugi klubovi. Ne znam kako to rade, ali mi moramo plaćati račune. Izvinite, ali svi moramo platiti ono što dugujemo. Već smo dosta uložili u ekipu i više ne možemo ulagati", rekao je ovaj 52-godišnjak.

Klopp je kritikovao i transfer politiku četiri kluba kazavši da rade šta hoće, odnosno da nikad nemaju problema s plaćanjem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne živimo u svijetu fantazija gdje možete imati sve što poželite. Ne možete to stalno raditi. Ali čini se da četiri kluba mogu. Real Madrid, Barcelona, PSG i Manchester City. Ko god im zatreba dovedu ga. Ne možete nas porediti", poručio je Klopp.

Real Madrid je ovog ljeta potrošio preko 300 miliona na nove igrače, Barcelona je aktivirala otkupnu klauzulu za Antoinea Griezmanna u iznosu od 120 miliona, dok je Manchester City isto uradio u slučaju angažovanja Rodrija koji je koštao 70 miliona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Kme, kme a kad je obaro rekorde nije ništa pričo. I, sad posto ne trebaju nikog, niti se za nekog zanimaju, ovako priča.... Ko o čemu...
9 0
gromovnik2
Ko vi ste bolji...Treba ograniciti dovodjenje, odnosno ulog na 100 mil godisnje, tad bi se malo.ujednacila snaga klubova.. A onaj ko.hovmce igraca od 200 mil, onda je ispucao dvije godine. Pa bujrum.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi