Klopp otvoreno o Coutinhu: Bilo bi to veliko trošenje za nas

Ništa od povratka

Klopp otvoreno o Coutinhu: Bilo bi to veliko trošenje za nas

S. Mlaćo

Phillippe Coutinho bi već ovog ljeta mogao napustiti redove Barcelone.

U januaru prošle godine je za 160 miliona eura stigao u katalonski klub, no nije se izborio za mjesto u timu i vrlo često je bio meta navijača.

Pojavile su se informacije da bi se mogao vratiti u Liverpool, al Jurgen Klopp je sve demantovao.

"On može da pomogne svakom klubu na svijetu. Volim ga, fantastičan je igrač, ali to bi bilo veliko trošenje za nas. To jednostavno nije moguće. Nadam se da će sreću naći u Barci", kazao je Kloop.

Agent jasno poručio: Neću dopustiti da Barcelona laže!

Kia Joorabchian, agent Philippea Coutinha, izrazio je svoje nezadovoljstvo jer vjeruje da Barcelona želi uključiti njegovog klijenta u dogovor oko vraćanja Neymara iz Paris Saint-Germaina.

On je uvjeren kako se katalonski tim namjerava riješiti Brazilca iako je ranije dobio garancije kako će on ostati na Camp Nou.

"Generalni direktor Barcelone Pep Segura rekao mi je da ne žele prodati Coutinha", rekao je Joorabchian za RMC Sport.

"To mi je on rekao prošle sedmice, a predsjednik mi je to isto rekao prošle sedmice u Barceloni, da ne namjerava prodati igrača nekom klubu. Nakon toga, odlučili smo ne gledati na tržište i zato igrač nema ponude."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Činjenica je da savjetnik Barcelone u Brazilu, Andre Cury, radi na drugačiji način od onoga u Barceloni i on traži da se Coutinho uključi u transfer Neymara iz PSG-a"

"Šutio sam ovaj period, ali neću dopustiti da Barcelona laže o igraču. Oni moraju reći istinu i ako žele da Coutinho ode, moraju to reći. Onda ćemo s igračem odlučiti što je najbolje za njegovu budućnost.", rekao je Joorabchian.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi