Klopp davao izjavu na UEFA-inom seminiaru  i vidio da stiže Guardiola, pa odmah pobjegao

Nijemac odlično raspoložen nakon pobjede Redsa

Klopp davao izjavu na UEFA-inom seminiaru i vidio da stiže Guardiola, pa odmah pobjegao

E. Čaušević

Liverpool je prethodnog vikenda u velikom derbiju savladao Manchester City sa 3:1 i sada ima osam bodova više na tabeli.

Redsi idu konačno ka tituli prvaka Engleske koju čekaji već 30 godina. Liverpool je protiv Cityja odigrao odličan meč i na kraju zasluženo slavio sa 3:1.

Zanimljivo je bilo i pored kluba gdje su Jurgen Kloppi Pep Guardiola bili veoma borbeno nastrojeni. No, nakon meča su se srdačno pozdravili, te je Guardiola čestitao svom rivalu na pobjedi.

No, Klopp i Guardiola sreli su se ponovo samo dan kasnije. Naime, trenutno se u Švicarskoj održava UEFA-in seminar za trenere elitnih klubova, a tu su doputovali Guardiola i Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dok je Klopp davao izjavu jedan od novinara je spomenuo Guardiolu koji je bio iza njega. Kada ga je trener Liverpoola uočio u šali je samo rekao "Stiže Pep Guardiola", te je "pobjegao".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keydura69
A mi ćemo sebi zamisliti kako je to izgledalo.
9 1
nijepoznat
kraljevi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi