Mahrez otkrio koliko je bio frustriran u Leicesteru: Izgubio sam dvije godine tamo!
Mahrez je 2016. godine bio na korak od potpisa za Arsenal

Smatra da je puno ranije trebao promijeniti sredinu

Mahrez otkrio koliko je bio frustriran u Leicesteru: Izgubio sam dvije godine tamo!

S. Pašalić

Riyad Mahrez je prošlog ljeta stigao u Manchester City.

Alžirac je u redove Građana stigao za nešto manje od 70 miliona eura iz Leicestera u kojem je prethodno proveo četiri godine.

Ipak, čini se da 28-igrač žali što puno ranije nije napustio ovaj klub i smatra da je izgubio dvije godine.

"Za mene je jasno da sam dvije godine izgubio na najvišem nivou. Izgubio sam dvije godine!", rekao je Mahrez pa nastavio:

"Zato što sam, umjesto da sam sa 27 godina stigao u City, mogao biti tamo sa 24 ili 25 godina. Leicester me blokirao. Rekli su mi: 'Ne možeš ići, ne možeš ići!'"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj agent razgovarao je s Arseneom Wengerom, koji me je stvarno želio potpisati i to je bilo skoro gotovo s Arsenalom u ljeto 2016. godine ... Bio sam zaista frustriran."

"Nije bilo lako da od najboljeg igrača Premier lige postanete dijelom tima koji se bori da ne ispadne iz lige.", zaključio je Mahrez.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
A sada griješ klupu. Daleko si dogurao.
7 0
K79
arapska posla
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi