Klopp ga prije dvije sedmice vratio u Liverpool, a danas ga poslao na posudbu u isti klub

Čudan potez Redsa

Klopp ga prije dvije sedmice vratio u Liverpool, a danas ga poslao na posudbu u isti klub

E. Čaušević

Nathaniel Phillips se početkom januara vratio u Liverpool s posudbe, ali se na Anfieldu nije dugo zadržao.

Ovaj defanzivac je prvi dio sezone proveo u Stuttgartu na posudbi gdje je trebao ostati do ljeta. Međutim, Jurgen Klopp je prije nekoliko sedmica sve iznenadio kada je Philipsa vratio s posudbe.

Phillips je na mečevima protiv Sheffielda i Tottenhama bio na klupi, a danas je potvrđeno da ponovo ide na posudbu. No, svi su ostali bez teksta kada su Redsi potvrdili da se ovaj 22-godišnji defanzivac vraća u Stuttgart.

Klopp ga je očito pozvao da bude s ekipom Liverpoola dvije sedmice i odlučio ga je vratiti u Stuttgart pred početak drugog dijela sezone u Cvajti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Phillips je čak igrao u FA Kupu protiv Evertona i sada je Stuttgart jedini tim za koji ima pravo igrati do ljeta 2020. godine. Zaista čudan potez Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi