Klopp i Ancelotti su toliko dobri da Nijemac želi da Italijan useli u kuću pored njegove

Danas jedan protiv drugog u FA kupu

Klopp i Ancelotti su toliko dobri da Nijemac želi da Italijan useli u kuću pored njegove

E. Škorić

Jurgen Klopp i Carlo Ancelotti dobri su prijatelji, a tu činjenicu ne može promijeniti nijedan liverpulski okršaj.

Kloppov Liverpool će se sastati sa Ancleottijevim Evertonom u FA Kupu i njemački trener se raduje susretu sa starim prijateljem.

Meč se igra od 17:01 na Anfieldu, očekivati je i nešto izmijenjene sastave, pogotovo Redsa, velikog favorita zapravo ni nema.

Zanimljivo je da je Klopp tražio od Ancelottija da se useli u kuću pored njegove, ali i dozvolu od kluba da pravi privatne zabave s trenerom gradskog rivala.

Inače, Ancelotti nikako ne odgovara Kloppu, jer ga je dobio dva puta prošle sezone kao trener Napolija, a i ove je jedino njegov tim porazio Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi