Klopp: Igrali smo vražiji fudbal!

Nijemac nakon pobjede protiv Chelseaja

Klopp: Igrali smo vražiji fudbal!

Liverpool je sinoć na Stamford Bridge stadionu u Londonu slavio treću pobjedu ove sezone u Premiershipu.

Redsi su protiv Chelseaja slavili sa 2:1, a veoma zadovoljan nakon meča bio je njihov strateg Jurgen Klopp koji je poručio da su igrali vražiji fudbal.

"Naravno da sam zadovoljan. Od prve sekunde bili smo u odličnom naletu i sjajno smo se kretali. Brzo smo razmišljali i bili stvarno jako dobri. Chelsea je ove sezone nekoliko puta zabijao u zadnjim trenucima, ali ne sjećam se da su nam baš bili preblizu gola. Bilo je par loših trenutaka s naše strane, ali to je sasvim normalno kada igrate protiv jako dobre ekip", rekao je Klopp pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrali smo vražji fudbal! Bilo nas je stvarno lijepo gledati. Malo smo pali u drugom poluvremenu, ali onda smo se opet skupili".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi